Sanne's Voetique - Medisch & Cosmetisch Pedicure uit Empel (Den Bosch)
162
page-template-default,page,page-id-162,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Welkom bij Sanne’s Voetique

Op deze site kunt u kennismaken met mijzelf en mijn pedicurepraktijk.
Verder vind u informatie over verschillende soorten voetklachten en het aanbod van behandelingen.

U kunt bij mij terecht voor een deskundige behandeling in een gemoedelijke, ontspannen sfeer. Als gediplomeerd pedicure met ruime ervaring behandel ik alle voorkomende voetklachten. Hierbij kunt u denken aan eelt, verschillende soorten likdoorns, kloven, mycosenagels (schimmelnagels), ingroeiende nagels etc. In de praktijk wordt veel aandacht besteed aan hygiëne, alle behandelingen worden uitgevoerd met instrumenten die zijn gereinigd in een ultrasoon en daarna grondig zijn gedesinfecteerd. Ik werk dan ook volgens de code van de voetverzorger. In deze code staan wettelijke eisen en branchenormen met betrekking tot hygiëne, arbo en milieu.

Heeft u weinig tot geen voetklachten maar wilt u uw voeten verwennen, dan kan dat met een Pedicure by OPI ProSpa. Tijdens deze behandeling wordt gewerkt met de populaire en weldadige producten van O.P.I. Met deze producten verandert een normale voetverzorging in een luxe Spa pedicure!

Omdat iedere voet uniek is, neem ik voor iedere behandeling graag de tijd!

Graag tot ziens!

Sanne Kersten