Reumatische voetzorg - Sanne's Voetique uit Empel (Den Bosch)
243
page-template-default,page,page-id-243,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

REUMATISCHE VOETZORG

De voeten van reumapatiënten zijn vaak extra gevoelig door gewrichtsontstekingen, slijmbeursontstekingen, slijtage in gewrichten en/of standsveranderingen. Reumapatiënten hebben vaak te maken met ongewenste eelt- & likdoornvorming. Ook kunnen er veranderingen aan de nagels optreden, u kunt hierbij denken aan verkleuringen, brokkelige, ruwe, gespleten, verdikte of juist extreem dunne nagels.

Voor een pedicurebehandeling van reumatische voeten is specifieke kennis nodig, naast een deskundige behandeling is het ook belangrijk dat er goed geadviseerd wordt op het gebied van huidverzorgingsproducten en schoenkeuze. Tijdens het eerste bezoek vindt er een totale screening van de voeten plaats, deze bestaat o.a uit een uitgebreide anamnese, voetonderzoek en inspectie op huid- en nagelaandoeningen, testen van het oppervlakkig- en dieptegevoel, testen op temperatuur en doorbloeding en inspectie van sokken/kousen en het schoeisel.

Afhankelijk van de bevindingen wordt een termijn bepaald voor een volgende screening. Deze zal tenminste 1 keer per jaar uitgevoerd worden. Indien nodig wordt u doorverwezen naar de huisarts of podotherapeut.

Ingeschreven in het kwaliteitsregister voor de Pedicure onder Kwaliteits Registratie Nummer: 14010