Pedicure - Sanne's Voetique uit Empel - Laat je voeten verwennen
124
page-template-default,page,page-id-124,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Voor wie

Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Of u nu veel zit, staat of loopt. Want realiseert u zich wel eens dat het hele gewicht van uw lichaam vaak op de voeten neerkomt?

De werkwijze

Eerst bekijk ik nauwkeurig de huid en de nagels van uw voeten. Voor een optimale hygiëne worden uw voeten gedesinfecteerd. De behandeling bestaat onder meer uit: nagels knippen, het behandelen van alle probleemgebieden zoals eelt, likdoorns, kloven, schimmelnagels, ingegroeide nagels etc., schoonmaken van de nagelomgeving en het incrèmen van de voeten met een verzorgende voetcrème.

Code van de voetverzorger

Ik werk volgens de code van de Voetverzorger/pedicure. Dit is een handleiding voor voetverzorgers/pedicures met betrekking tot de eisen die gesteld worden aan de uitvoering van een voetverzorgingbedrijf. Het betreft dan wettelijke eisen en branche normen op het gebied van:

  • Hygiëne
  • Arbeidsomstandigheden
  • Milieu

Als pedicure ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet wat voor u inhoudt dat uw voeten vakkundig worden behandeld volgens de wettelijke hygiëne eisen. ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden.