Van Pedicure by OPI naar OPI ProSpa - Sannesvoetique
556
post-template-default,single,single-post,postid-556,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Van Pedicure by OPI naar OPI ProSpa

Van Pedicure by OPI naar OPI ProSpa

Afgelopen maand heeft OPI haar nieuwe lijn ProSpa geïntroduceerd! Deze lijn vervangt de producten van Pedicure by OPI en OPI Feet. Mijn teleurstelling, die ik in eerste instantie had over het vervallen van mijn huidige favorieten is omgeslagen in enthousiasme. Wat een heerlijke producten heeft OPI neergezet. Zowel de geur als de werking zijn een feestje, met een zeer hoog ‘wellness-gehalte’!

De unieke en innovatieve ingrediënten, waaronder cupuaçu boter en witte thee staan bekend om hun intensief voedende eigenschappen en zijn rijk aan antioxidanten, die vrije radicalen bestrijden en de huid beschermen. Het resultaat: perfect verzorgde voeten, met een zichtbaar zachtere, egalere en gladdere huid.

De producten zijn verkrijgbaar voor thuisgebruik en er zijn drie verschillende Pedicure Treatments samengesteld. Deze zijn te boeken vanaf oktober, meer informatie hierover vind u onder het menu Pedicure by OPI ProSpa.