Oncologische voetzorg door Sanne's Voetique uit Empel 's-Hertogenbosch
403
page-template-default,page,page-id-403,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

ONCOLOGISCHE VOETZORG

Voor patiënten met kanker is professionele voetzorg erg belangrijk, de verschillende soorten behandelingen tegen deze ziekte kunnen van grote invloed zijn op de nagels en huid van de voeten.

Het doel van oncologische voetzorg is om de voeten in een zo optimaal mogelijke conditie te brengen en te houden. Door de module Oncologie en Voetzorg te volgen heb ik meer kennis vervaardigd over kanker, de behandelmogelijkheden en de invloed die dit op uw voeten kan hebben.

Wordt u actief behandeld met chemotherapie dan mag er in een bepaalde periode niet behandeld worden i.v.m. risico op complicaties door een te lage weerstand. De behandeling van de oncologische voet vindt daarom altijd plaats in overleg met de behandelend arts en / of oncologische verpleegkundige.

Heeft u klachten als gevolg van uw behandeling of ziekte neem gerust contact op om te kijken of wij samen iets kunnen doen om uw klachten te verminderen.